KSMPaimio

Kissa ja hiiri -leikki jatkuu Meijeritiellä

Betoniporsaat saivat seurakseen kivenlohkareita.

Eräänlainen kissa ja hiiri -leikki jatkuu Paimion Meijeritiellä.  Vistantien puoleinen osa Meijeritietä katkaistiin autoliikenteeltä marraskuun alkupuolella, mutta liikennemerkit ja kaupungin pystyttämä opaste oikeasta ajoreitistä eivät ole riittäneet pysäyttämään liikennöintiä kiellettyyn suuntaan. Eivät myöskään betoniporsaat, joten barrikadia on taas tänään vahvistettu. Laillinen reitti  Meijeritien asuinkerrostaloihin ja mm. alueella toimivaan yksityiseen päiväkotiin kulkee Kravinkujalta rakennettua Kauppatietä pitkin.

One Response to Kissa ja hiiri -leikki jatkuu Meijeritiellä

  • Joku tavallinen taliaivo on hoidellut liikenne järjestelyjä.ei sitten enää tyhmemmin pystytty tuotakaan hoitamaan? Miten vaan saadaan ihmisen elämä mahdollisimman vaikeaksi .Kyllä hihat palaa tollasen #&€@pässien toimesta. miksei sitä tietä voitu pitää poikki sieltä päästä ja vaikka pyörätie sinne pellolla päin? Nyt on koko Meijeritie ihan päin perset !

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla