KSMPaimio

Kun näkis, että onko siellä joku?

Paimiossa ja Sauvossa lukijat ovat pitkin syksyä ihmetelleet, miten pimeää on ja miten huonosti jalankulkijat ja pyöräilijät käyttävät lisävaloja tai heijastimia. Saman on toki havainnut myös poliisi, jonka keinot kannustaa heijastinten käyttöön ovat sikäli rajalliset, että aina voi muistuttaa vain oman hengen arvosta. Polkupyöräilijöitä kannustettiin aiemmin syksyllä valaisemaan tietään jopa sakottaen, koska pyörä pitää olla valaistu lainkin mukaan.

Kuntsari teki kierrosta keskiviikkoiltana ja tavoitti pari oivallisesti itsensä heijastanutta kulkijaa. Päivi  Kauppinen talutti koiraansa ja oli varustautunut lampuin ja heijastimin, Virpi Lehto puolestaan ulkoili jalan vaikka yleensä usein pyörällä. Hän oli niinikään hyvin varustautunut ja totesi, että sen oikein huomaa, kun autoilija huomaa.

Onko siellä joku?

 

Lue lisää 15.12.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla