KSMPaimio

Näkymä Jokipuistoon avartuu

Metsägroup tekee Jokipuiston kupeessa omistamillaan tonttialueilla harvennusta, mikä avartaa näkymiä muuten siistittyyn Jokipuistoon. Metsäasiantuntija Matias Uleniuksen mukaan kyseessä on siis Paimion entisen sahan tontti ja kyseisen pusikon siivousta on toivottu heiltä pitkään.
Jokipuiston alueen viihtyvyydestä ja sitä kiusanneesta ilkivallasta huolta kantaneita ilahduttaa varmasti myös se, että samalla kun näkymä avartuu, ilkivalta toivon mukaan vähenee.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla