KSMPaimio

Auto ympäri ja kaiteeseen

Tapaninpäiväaamuna 26.12.2017 n klo 04.55 poliisille tuli ilmoitus liikennevahingosta Kaarinan Uudenmaantiellä.
Vuonna 1995 syntynyt mies menetti ajamansa henkilöauton hallinnan ja ajoneuvo pyörähti ajoradalla ja törmäsi kulkusuunnassaan oikealla puolella olevaan kaiteeseen kevyen liikenteen väylän alikulun kohdalla.
Paikalle saapunut poliisipartio puhallutti kuljettajan ja puhallutuksen tulos oli 1,45 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla