KSMPaimio

Sauvon budjetti kiinni

Kunnanvaltuusto hyväksyi maanantaina Sauvon ensi vuoden talousarvion sekä taloussuunnitelman vuosille 2019 – 2020. Kunnan käyttötalousmenot ovat budjetissa ensi vuodelle reilut 17,2 miljoonaa euroa ja toimintatuotot 1,6 miljoonaa. Verotuloja arvioidaan kertyvän noin 11,5 miljoonaa euroa ja valtionosuuksia 4,4 miljoonaa.
Talouden vuosikate-ennuste on 385 145 euroa ja tilikauden tulos jäisi niukasti plussalle. Sauvolaisten tuloveroprosentti on ensi vuonna 21,5.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla