KSMPaimio

Esiopetusryhmien koko kasvaa

Paimion esiopetus järjestetään vastaisuudessa aiempaa isommissa ryhmissä. Koulutuslautakunta linjasi, että ensi syksynä esiopetusryhmissä tulee olla vähintään 12 lasta. Poikkeuksen muodostavat erityislapset.
Sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen kertoo, että päätöksen avulla on tarkoitus helpottaa siirtymisvaihetta päiväkodin ja alakoulun välillä. Isommissa ryhmissä esikoululainen oppii ryhmässä toimimista samanikäisten kanssa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla