KSMPaimio

Kriivarissa saa alkaa hakkuut

Turun hallinto-oikeus hylkäsi Kriivarin hakkuita koskeneen valituksen, joten metsähakkuut on lupa aloittaa. Hakkuut keskeytyivät jo ennen kuin niitä ehdittiin aloittaakaan, kun Luonto-liiton Varsinais-Suomen piiri teki toimenpidekieltoaloitteen Ely-keskukselle. Perusteena olivat liito-oravahavainnot. Ely ohjeisti kaupunkia rajoittamaan hakkuita ja ottamaan liito-oravien levähdyspaikat huomioon, mutta se ei pitänyt toimenpidekieltoa tarpeellisena.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla