KSMPaimio

Niinistö voitti Sauvossakin – Väyrynen kiri siellä kolmanneksi

Istuva presidentti Sauli Niinistö sai myös Sauvosta vahvan mandaatin jatkoon. Niinistö sai sauvolaisten äänistä 64,5 prosenttia. Pekka Haavisto oli kakkosena 8,5 prosentin kannatuksella ja Paavo Väyrynen nousi kolmanneksi 7,1 prosentin kannatuksella. Sauvon äänestystulos selvisi jo ennen iltayhdeksää.

väyrynen jätti siis taakseen vahvalla Keskustan alueella Matti Vanhasen, jonka kannatus oli 6,9 % annetuista äänistä. Laura Huhtasaari tuli perässä ihan kintereillä 6,8 % kannatuksella.

Sauvossa äänestysaktiivisuus oli 74,9% (korjattu klo 21.36). Karunalaiset kävivät tuttuun tapaan uurnilla innokkaammin kuin taajamaväki Sauvossa, eli Karunassa äänestysprosentti oli 76,9.

Anne Rumpunen-Virtanen ja Iida virtanen Sauvon äänestyspaikalla. Iida täytti juuri viikolla 18 vuotta, joten äänesti ensimmäistä kertaa. vaalitoimitsijoina Lauri Keipi, Juho järvinen ja Jari Peri.

Lue lisää 30.1.2018  lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla