KSMPaimio

”Tiet ovat nyt todella liukkaita” – ulosajo myös Paimiossa

Liikenneviraston kuva Tilannehuone.fi:stä.

Aamuliikenteessä on sattunut jonkin verran ulosajoja. Päivystävän palomestarin mukaan tiet ovat nyt todella liukkauta.

 – Tiet ovat todella liukkaita nyt. Pakkasta on niin paljon, että suolaa ei voida levittää, kertoo päivystävä palomestari Olli Högmander.
Paimiossa Tammisillan liittymän lähellä ajoi yksi henkilöauto ulos  ennen aamukahdeksaa ja törmäsi moottoritien aitaan. Auton kuljettaja ei loukkaantunut.
Ulosajon vuoksi moottoritien toinen kaista Turkua päin ajettaessa oli hetken pois käytöstä. Liikenne jonoutui moottoritiellä.

Päivystävä palomestari laski perjantaiaamuna, että vuorokauden sisällä pelastuslaitos on saanut hälytyksiä yli kymmenestä ulosajosta eri puolilla Varsinais-Suomea.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla