KSMPaimio

Marjaniemen kohtalo nostetaan pöydälle Sauvossa

Marjaniemen kohtaloa käsitellään tulevana maanantai-iltana Sauvon kunnanhallituksen kokouksessa. Leiri- ja virkistysalue  tulevaisuutta on pohdittu jo pitkään. Marjaniemen 5,195 hehtaarin alueen omistaa Sauvon kunta, mutta alueen vuokraushistoriaa sillä on ollut Paimion kanssa jo 70-luvulta lähtien. Etenkin paimiolaislapsille Marjaniemi on tuttu kesäleireistään.
Alue on Paimion ja Sauvon kuntalaisten käytettävissä toukokuusta syyskuuhun. Nykyinen vuokrasopimus kuitenkin päättyy 17.2.2020. Turkulaisen Nosto Consulting Oy:n 5. helmikuuta julkaisemasta maankäyttösuunnitelmasta paljastuu, että Marjaniemen kohtaloksi on kaavailtu useampiakin eri vaihtoehtoja. Suunnitelmien toisessa ääripäässä Marjaniemen käyttö säilyy nykyisellään, mutta toisessa ääripäässä kaavaillaan jopa yhdeksää omakotitaloa ja leirikäytön loppumista. Myös venesatama ja loma-asunnot ovat vaihtoehtoina.

Lue lisää 12.2.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla