KSMPaimio

Meyer Turulle uusi risteilijätilaus

Mein Schiff 1 Turun telakalla.

Saksalainen TUI Cruises -varustamo tilaa uuden Mein Schiff -risteilijän Meyer Turun telakalta. Laivan nimeksi tulee Mein Schiff 7.

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeinen Zeitungin mukaan tilauksen arvo on 500 miljoonaa euroa. Meyer Turun mukaan sopimus on rahoituksen osalta edelleen avoin, ja sen rahoituksesta neuvotellaan pankkien ja Finnveran kanssa.

Uusi alus valmistuu vuonna 2023.

Laiva on jatkoa TUI:n Mein Schiff –alusten sarjaan. Turun telakalla on rakennettu Mein Schiff 3, 4, 5 ja 6 sekä viime syksynä vesillelaskettu, uudistetun alussarjan Mein Schiff 1.

Rakentaminen tuo lisää työtä niin Turun telakalle kuin koko suomalaiseen meriklusteriin, sanoo Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer yhtiön tiedotteessa.
– Tähän valmistaudumme rekrytoinneillamme ja investoinneillamme, Meyer sanoo.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla