KSMPaimio

Nuorisotila pyörien päälle?

Kaarinan nuorisopalvelut haluaisi pysyvästi käyttöönsä tila-auton, jota käytettäisiin kesäisin kiertävänä nuorisotilana. Autolla mentäisiin paikkoihin, joissa nuoriso ulkoilee, ja nuoret saisivat käyttöönsä pelivälineitä ja musiikkikalustoa. Auto sisustettaisiin sisältä oleskelutilaksi, jossa voisi esimerkiksi pelata videopelejä.
Piikkiössä kokeiltiin viime kesänä liikkuvaa pop up -nuorisotilaa, ja se sai nuorilta hyvän vastaanoton. Kaarinan nuorisotilat eivät ole olleet auki kesäisin, joten toiminta olisi tervetullutta kantakaupunkiinkin.
Vapaa-ajan lautakunta myönsi tammikuussa luvan auton hankintaan. Rahoituskin oli jo valmiina: noin 15 000 euron arvoinen auto aiottiin maksaa perintövaroilla, joka on valtionkonttorin päätöksellä osoitettu Kaarinan kaupungille.
Kaupunginjohtaja Harri Virta käytti kuitenkin asiassa otto-oikeutta ja päätti vielä kierrättää hankintapäätöksen kaupunginhallituksen kautta sekä tehdä autoselvityksen kaupungin käytössä jo olevista autoista.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla