KSMPaimio

Paimion kaupunki aikoo ostaa Jukolan

Kaupungin kiinteistöpäällikkö on arvioinut Jukolan rakennuksen kunnon tyydyttäväksi.

Paimion kaupunki on tehnyt Jukolan kiinteistöstä ostotarjouksen Varsinais-Suomen kansanopistolle. Kaupunki on valmis maksamaan kiinteistöstä 133 000 euroa.
Asia on herättänyt puhetta paimiolaisten keskuudessa, sillä kiinteistö oli ensin yleisessä myynnissä, ja yksityinen perhe oli ostamassa sen asuin- ja yritystoimintakäyttöön. Kaupunki teki ”väliintulon”, jonka perusteluna on että kiinteistö liittyy kahdelta sivultaan Vistan yhtenäiskoulun kiinteistöihin.
Asia on Paimion kaupunginhallituksen ensi keskiviikon kokouksen asialistalla. Kaupungilla ei ole tähän tarkoitukseen määrärahaa talousarviossa, vaan kauppa edellyttää muutosta talousarvioon. Kauppa edellyttää myös kaupunginvaltuuston ja kansanopiston hallituksen hyväksyntää.

Lue lisää 6.2.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla