KSMPaimio

Parantolan metsät kaupunginhallituksen hyppysissä

Paimio ei aio käyttää etuosto-oikeuttaan Parantolan lähimetsien maakaupassa. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan keskiviikkona.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri otti viime vuonna yhteyttä Paimion kaupunkiin ja kysyi, olisiko kaupunki kiinnostunut hankkimaan sairaalan lähialueita. Kaupunki vastasi ”kiitos ei”. Sen jälkeen sairaanhoitopiiri myi alueet tarjousten perusteella Aallonmetsä Oy:lle ja Kari Kajanojalle.
Etuostolain mukaan kunta voi käyttää etuosto-oikeuttaan

Kaupunginjohtajan esitys on, että etuosto-oikeutta ei käytetä ja että myynti koskee sellaisia metsäalueita, jotka eivät merkittävästi vaikuta Alvar Aallon suunnittelemaan parantolaan.

maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten. Milloin kunta on päättänyt, että se ei käytä etuosto-oikeutta, ei päätökseen saa hakea muutosta valittamalla.

Lue lisää 23.2.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla