KSMPaimio

Paimiolainen Ville Haahti huolsi suksia olympialaisissa

Paimiolainen Ville Haahti vastaa WhatsApp-soittoon Pyeongchangin olympialaisten kisapaikan tuntumassa tiistaina, kun kello Suomessa on hiukan vaille neljä iltapäivällä. Etelä-Koreassa kello on yksitoista illalla, ja päivän kisa on hiljattain päättynyt. Yhdistetyn toisessa henkilökohtaisessa kisassa Suomen joukkueen Eero Hirvonen sijoittui kuudenneksi.
– Täällä kopilla sitä ollaan, päivän kisa on juuri päättynyt ja hyvät on fiilikset, kommentoi Haahti, joka työskentelee näissä olympiakisoissa yhdistetyn suksien huoltoryhmässä kuuden muun kanssa.
Pyeongchangin sääolosuhteet ovat olleet todella haasteelliset ja hiihtolajeissa se todella tiedetään.
– Alkuun oli kovat pakkaset, sitten lauhtumisen myötä ladusta alkoi irrota likaa. Kun täällä ei oikein muualla ole lunta niin tuuli pyörittää hiekkaa laduille, kertoo Ville.
Tiistaina yhdistetyn hiihtoosuus alkoi iltakymmenen aikaan ja pakkasta oli viitisen astetta. Päivällä oltiin oltu selkeästi plussan puolella.
– Puitteet on muutenkin hienot, mutta onhan täällä kovasti erilaista. Kaloja kuivatellaan telineissä kadunvarsilla. Luokkaerot näkyy, väki asuu hyvin vaatimattomasti, ja mehän ei nähdä kuin tätä lähialuetta.

Ville Haahti ja työympäristö suksihuoltopisteessä olympiakisakeskuksen tuntumassa.

 

Lue lisää 23.2.2918 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla