KSMPaimio

Tuki voi vaatia omaakin rahaa

Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan myöntämien tukien säännöt on päivitetty. Tukisäännöstöä on yhtenäistetty vastaamaan käytäntöä. Uudet säännöt astuivat voimaan heti.
Suurimmat muutokset on tehty kohdennettujen tukien osalta. Niihin on nyt määritelty, että tukimäärä voi olla korkeintaan 70 % hankkeen kokonaiskuluista, eli omavastuuosuus on 30 %. Lisäksi kohdennettujen ja soveltavan liikunnan tukien maksatusta varten tulee jatkossa toimittaa raportti hankkeen toteutumasta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla