KSMPaimio

Piikkiön koulun sisäilmaongelman syitä selvisi

Piikkiön yhtenäiskoulussa tehdyissä rakennetutkimuksissa on paljastunut kolme toisistaan riippumatonta ongelmakohtaa. Rakennusta alettiin tutkia, sillä viime vuonna osa henkilökunnasta ja oppilaista alkoi oirehtia sisäilman vuoksi. Korjaustarpeita on nyt selvitelty ja maanantaina vanhemmille pidettiin info, jossa tämänhetkisiä toimia esiteltiin. Kolme luokkaa on remontissa ja ne saadaan käyttöön kevään kuluessa.
Koulun mahdollinen julkisivuremontti ja sen laajuus päätetään myöhemmin erillisessä budjettivalmistelussa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla