KSMPaimio

Poliisi varoittaa ovelta ovelle kiertävistä remonttimyyjistä

Ovelta ovelle tehtävä remonttipalveluiden myynti on lisääntynyt Paimiossa. Tähän on törmännyt muun muassa Pussitiellä asuvat Eeva Salminen ja Tenho Keronen, joiden ovella myyjät ovat käyneet ahkerasti.

Paimiolaisten Eeva Salmisen ja Tenho Kerosen ovella remonttimyyjät ovat tuttuja vieraita.

– Meillä on käynyt esimerkiksi saman yrityksen myyjä kolme kertaa tarjoamassa viemäriputkien ilmaisia kuvauksia, vaikka joka kerta olen sanonut, ettemme halua palvelua, Keronen puhahtaa.

 

Vaikka myyjinä usein saattaakin olla aivan luotettavia valtakunnallisia yrityksiä, myös poliisi varoittaa, ettei palvelua kannata ostaa harkitsematta.

– Näillä myyjillä on hyvin härskit myyntitavat. He puhuvat ja puhuvat niin kauan, että nimet on paperissa. Mitään ei kuitenkaan kannata ostaa siltä seisomalta, vaan ehdottomasti remontti kannattaa kilpailuttaa muillakin. Näillä kiertävillä myyjillä on usein aivan ylihinnoitellut tuotteet, lähipoliisi Mika Salonen sanoo.

 

 

Lue lisää 06.03.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla