KSMPaimio

Puimurisauna jäällä kerää sympatiaa Karunassa

Karunalaisessa talvimaisemassa liikkuvat hiihtäjät, koiranulkoiluttajat ja…. puimuri?
Ja nyt se puimuri suuntaa jäälle!
Puimurin ratissa on Akseli Rauhala. Akseli ja Elias Söderberg ovat menossa saunomaan meren jäälle. Punaisen puimurin sisälle on rakennettu sauna.
– Me saunotaan milloin missäkin, pojat kertovat.
Aluksi Eliaksella oli kiuas ja Akselilla puimuri.
– Puimuria ei ollut kymmeneen vuoteen käytetty ja kiuas oli ylimääräinen, niin niistähän tulee yhdessä sauna, pojat virnistävät.
Rakentaminen aloitettiin noin vuosi sitten, saunaan päästiin ensimmäistä kertaa viime kesänä.

 

Lue lisää päivän lehdestä!

Akseli Rauhalan ja Elias Söderbergin sauna on rakennettu puimurin sisään, ja poikien mukaan siellä on p…n hyvät löylyt. Vilvoittelu käy kätevästi luukun kautta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla