KSMPaimio

Jokipuistosta tontti kaupungille?

Metsä Board Oyj on tarjonnut Paimion kaupungille Jokipuiston alueen vielä rakentamattomia maita. Kaikki rakennusmaat ovat yhdellä kiinteistöllä, jonka pinta-ala on noin 2,4 hehtaaria.
Paimion kaupunginhallitus käsittelee asiaa huomenna keskiviikkona. Alustava esitys on, että kaupunki ostaa maat 100 000 eurolla. Hinnassa on otettu huomioon alueen nykytilanne, kunnostukset sekä mahdolliset tulevaisuuden kunnostamistarpeet.
Jokipuisto on entistä saha-aluetta. Aluetta puhdistettiin 2000-luvun alussa. Maanomistaja laaditutti alueelle terveysriskien arvioinnin 2012 ja siitä on ELY-keskuksen lausunto vuodelta 2013.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla