KSMPaimio

Pyöreitä täyttävät naisjumppaajat juhlivat

Paimion ja Sauvon Naisvoimistelijat viettävät molemmat tänä vuonna merkkivuotta. Paimiolainen seura täyttää 90 ja sauvolainen 60 vuotta. Jumppajoukot lyövät hynttyyt yhteen viikon kuluttua sunnuntaina 6.5., ja järjestävät kaikille avoimen ja ilmaisen jumppapäivän Vistan koulun 1- ja 2- saleissa.
Tapahtuma alkaa kello 10.15, ja kansallisen Voimisteluliiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula pitää avauspuheen puoli tuntia tämän jälkeen. Sitten alkaa jumppahetkien sarja, jossa mukana on steppiä, showtanssia, zumbaa, kehonpainotreeniä ja freegymiä. Ohjaajina on seurojen omia vetäjiä, mutta myös vierailevia tähtiä kuten esimerkiksi Santeri Hilli, joka esittelee HighRoller- putkirullausta., HighRollerilla hierotaan lihaksia omatoimisesti, avataan lihaskalvoja ja lihasjumeja samantyypisillä tekniikoilla kuin hieronnassa. Dance Studio Funkyn Jessi Rousku vetää tanssia ja Fit4:n Pertsa Ylä-Outinen stepin. Liikuntamahdollisuuksia on siis tarjolla ihan iltapäivään asti. Ilmoittautumisohjeet www.paimionnv.fi/ 150yhdessa

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla