KSMPaimio

Rautakauppa sulki ovet Piikkiössä

Piikkiön Rauta ja LVI Oy asetettiin viime torstaina konkurssiin. Myymälän ovet suljettiin samantien.
Rautakaupan yrittäjä Arto Elo kertoo, että konkurssihakemuksen jätti verottaja. Yhtiö ei pystynyt neuvotteluista huolimatta määräajassa hoitamaan veroluonteisia maksujaan, käytännössä pääosin arvonlisäveromaksuja.
– Nyt on näin ja tunnelmat ovat apeat mutta helpottuneet. Asiakkaille haluamme viestiä kiitokset yhteistyöstä ja asiakkuuksista. Taantuma koetteli meitä ja koko rautakauppa-alaa kovasti ja isot toimijat jyräävät. Valitettavasti hyvä palvelu ei vain riitä, kun kyse on euroista.
Elo korostaa, että nyt katsotaan mitä tulevaisuus tuo, mutta työntekoa on tarkoitus jatkaa. Perheellä on kiinteistöalan yritys Raadelman Kiinteistö- ja ympäristöhuolto Ky, jonka toiminta jatkuu.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla