KSMPaimio

Uusi polku Vähäjoen rantaan

Vähäjoen rantaan tulee uusi ulkoilupolku. Kaupungin laatiman suunnitelman mukaan polku alkaa Vistantien kevyen liikenteen väylältä Vähäjoen sillan kupeesta ja yhdistyy rakennettuun matonpesupaikan polkuun.
Suunnitellun polun pituus on noin 1,4 kilometriä, ja polun leveys on noin 2 metriä. Suunnitelmassa on esitetty penkkien ja piknik-pöydän paikat.
Polun rakentaminen valaistuksineen maksaa noin 90 000 euroa. Hankkeelle on tarkoitus hakea tukea Varsin Hyvä ry:ltä. Tuen suuruus voi olla enimmillään 50 %. Itse hanke on tarkoitus esittää syksyn talousarviokäsittelyssä ensi vuoden investointiosaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla