KSMPaimio

Haka ei sittenkään luovu jääkiekon II-divisioonapaikastaan

Vihreäpaitaisia miehiä viilettää Paimion OP-Areenan jäällä luultavasti myös kiekkokaudella 2018-2019. Paimion Hakan johtokunta perui tiistaina päätöksensä luopua Kakkosen sarjapaikasta.
Peruminen tapahtui yhdennellätoista hetkellä, sillä tiistai oli viimeinen päivä ilmoittautua II-divisioonaan ja maksaa samalla tuhannen euron suuruinen kausilisenssimaksu.

Hakan toiminnanjohtaja Kalle Partanen kertoo, että Hakan johtokunta tarkisti linjaustaan, koska tiistaipäivän kuluessa seuraan tuli runsaasti yhteydenottoja, joissa peräänkuulutettiin jatkoa edustusjoukkueen toiminnalle ja kakkosdivisioona-sarjatasolla pelaamiselle.

Aiheeseen liittyvä uutisointi viime tiistain Kunnallislehdessä havahdutti monet tilanteen vakavuuteen

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla