KSMPaimio

Hakan taloussotkusta ehdollinen vankeustuomio

Paimiolaisnainen tuomittiin torstaina Varsinais-Suomen Käräjäoikeudessa törkeästä kavalluksesta viiden kuukauden vankeusrangaistukseen. Rangaistus on ehdollinen.
Syytekirjelmän mukaan seuran rahastonhoitajana toiminut nainen kavalsi Paimion Haka ry:ltä varoja vuoden 2015 alusta lähtien aina heinäkuun puoleen väliin 2017 asti yhteensä noin 18 000 euron edestä. Paimion Haka ry:lle nainen tuomittiin korvaamaan rikoksesta aiheuttamastaan vahingosta vielä reilut 2100 euroa.
Oikeus piti tekoa törkeänä, koska tekijä käytti pitkähkön ajan hyväkseen vastuullista asemaansa ja teki kavalluksia toistuvasti.

Urheiluseura Hakan taloudenpidossa ilmenneet ongelmat tulivat huhuina julkisuuteen syksyllä 2017. Kunnallislehti uutisoi kavallusepäilyistä ensimmäisen kerran 10.10. 2017. Samoihin aikoihin käynnistyi poliisitutkinta muutamien yksityishenkilöiden tekemän rikosilmoituksen perusteella.

Lue lisää lehdestä 1.6.2018

 

One Response to Hakan taloussotkusta ehdollinen vankeustuomio

  • Siinä saa lapset olla ylpeitä äidistään 😀 Toivottavasti hän löytää jostain keinon saada laillistakin rahaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla