KSMPaimio

Kylläpäs Paimio vastasi Ylelle, mutta kysymykset oli väärin asetettu

Yle julkaisi alkuviikolla tekemänsä selvityksen, jossa pystyy vertailemaan, miten erilaiset lähtökohdat lapset saavat koulutielle asuinpaikan perusteella. Yle keräsi lähes jokaisesta Suomen kunnasta tiedot koulujen res ursseista usealla mittarilla ja vertaili mm. opetuksen määrärahoja, opettajien määrää ja kelpoisuutta, ryhmäkokoja, oppituntien määrää ja valinnaisten aineiden saatavuutta.Tulosten mukaan Sauvo panostaa perusopetukseen vähemmän kuin muut maaseutumaiset kunnat. Sen sijaan Kaarina ja Paimio eivät Ylen mukaan vastanneet kyselyyn tarpeeksi kattavasti, joten niiden tähditystä ei voitu laskea.

Paimio vastasi kyselyyn sivistysjohtaja Jyrki Lumiaisen mukaan kyllä, mutta vain osaan kysymyksistä, koska aikaa vastaamiseen oli liian vähän ja osa kysymyksistä sellaisia, että kummastutti miten vastauksista voi saada yhteismitallisia.

Sittemmin Paimion vastauksetkin ovat tulleet näkyviin Ylen ”koulukoneeseen”, mutta arvio ei sivistysjohtajan mukaan ole pätevä. Lue kommentit lehdestä 18.5.2018

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla