KSMPaimio

Lisää tapahtumia Paimion kirjastoon

Paimion kirjastosta halutaan erilaisten tapahtumien näyttämö. Tapahtumien avulla kirjastoon voidaan houkutella myös uusia asiakkaita, sellaisia jotka eivät nykyisin kirjastoa käytä.
Näillä perusteilla Paimion kaupunki on saanut 18 000 euron valtionavustuksen hankkeeseen nimeltä ”Kadonneen asiakkaan jäljillä, Paimion kaupunginkirjaston vaikuttavuuden parantaminen”. Avustus käytetään projektityöntekijän palkkaan, tapahtumien markkinointiin sekä esiintyjien palkkioihin ja matkakuluihin.
Samalla kun kirjastolle pyritään houkuttelemaan uutta asiakaskuntaa, tarkoitus on uudistaa koko sivistys- ja vapaa-aikapalveluiden tapa tuottaa ja markkinoida tapahtumia. Nykyisin kukin yksikkö järjestää tapahtumia erikseen, mutta jatkossa toivon mukaan voimat yhdistetään, jolloin päällekkäistä työtä vältetään ja toiminta on suunnitelmallista. Tarkoitus on, että tapahtumia järjestetään entistä enemmän nimenomaan kirjaston tiloissa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla