KSMPaimio

Marjaniemi-ratkaisu syntymässä

Marjaniemi on lukuisille sauvolaisille ja paimiolaisille tuttu. Sen tulevaisuus on huolettanut monia.

Sauvolaisten ja paimiolaisten yhteiskäytössä olevaa Marjaniemen leiri- ja virkistysaluetta koskeva epätietoisuus on päättymässä.Sauvo aikoo kaavoittaa alueen laidalle kaksi rantatonttia joko omakotitaloja tai kesämökkejä varten, mutta Sauvon kunnanhallituksen puheenjohtajan Satu Simeliuksen mukaan kaavamuutos ei vaikuta alueen leiritoimintaan ja saunan käyttöön. Harkinnassa oli myös paljon rankempaa rakentamista alueelle, mutta kuntalaisten toiveita on Simeliuksen mukaan kuultu.
Lue lisää 8.5.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla