KSMPaimio

Mopoilu on taas herättänyt kuumia tunteita

Mopoilu ärsyttää osaa vanhempia. Somekeskustelukin on käynyt välillä kuumana.

Jokakeväinen keskustelu mopoilun haitoista on jälleen käynnissä Paimiossa. Mopojen pärinä ja holtiton ajo ärsyttävät osaa vanhemmista, myös kevään aikana sattuneet mopokolarit puhuttavat. Nuoret puolestaan kokevat, että monet autoilijat kohtelevat mopoilijoita törkeästi.
Paimiolainen Jari Marttila on osallistunut sosiaalisessa mediassa käytävään keskusteluun, jossa esitetään välillä varsin kärkkäitäkin mielipiteitä. Usein unohdetaan, että joskus on oltu nuoria itsekin.
– Siellä valitetaan äänestä ja mopoilijoiden poukkoilevasta ajosta. Entiset mopopojat arvostelevat nyt nykyisiä mopopoikia, Marttila kiteyttää.
Hän sanoo tuntevansa entiset mopopojat, koska hän on pitänyt mopoliikettä Paimiossa vuosikaudet.
– Olen heidän kanssaan samaa mieltä siitä, että on sellaisia paikkoja, joissa ei pitäisi ajella mopoilla. Syntyy helposti vaaratilanteita, jos ympärillä on esimerkiksi pieniä lapsia.
Marttilan mukaan mopoilijat otetaan kuitenkin turhan herkästi silmätikuiksi. Mopoilu on sentään parempi vaihtoehto kuin päihteiden kanssa pelaaminen.

Kuntsarin sivulla puhuvat myös itse nuoret.

Lue lisää 1.6.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla