KSMPaimio

Nuorisotila tulossa kirjaston yläpuolelle

Mikäli myös kaupunginvaltuusto asettuu kaupunginhallituksen kannalle, Kaarinan kaupunki ostaa Piikkiön kirjaston yläkerran nuorisotilaksi.
Hartelan kanssa tilojen kauppahinnaksi on neuvoteltu 170 000 euroa, ja tilan ostaminen tulee viidessä vuodessa edullisemmaksi kuin vuokraaminen. Ostoon tarvitaan kuluvan vuoden budjettiin lisämäärärahaa.
Aiemmin keskusteluja on käyty paitsi siitä, kannattaako tila vuokrata vai ostaa, myös siitä, siirretäänkö nuorisotila Pontelasta kirjaston yläkertaan ylipäätään. Sekä nuorisovaltuusto, vanhus- ja veteraanineuvosto, Piikkiön aluetyöryhmä että Kaarinan kansalaisopisto puoltavat nuorisotilan siirtymistä. Kaupunginhallitus näytti siirtymiselle vihreää valoa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla