KSMPaimio

Paimion kirkkoherra kyydittää ristinkuljettajaa

Kirkkoherra Vesa Tuominen moottoripyörän selässä 2017.

Perinteinen motoristikirkko Liedossa vilkastuttaa moottoripyöräliikennettä 12.5., äitienpäivän aattona. Motoristikirkko järjestetään jo 37. kerran.

Motoristikirkkoa edeltää moottoripyörien kokoontuminen Turun Kupittaalla. Moottoripyörien paraati lähtee kohti Liedon kirkkoa klo 13.30 alkaen ryhmissä.

Ristinkuljettajana kulkueen kärjessä on Anniina Varho kuljettajanaan Vesa Tuominen, moottoripyöräilyä lähes 50 vuoden ajan harrastanut Paimion seurakunnan kirkkoherra. Tuomiselle tämänvuotinen Liedon motoristikirkko on ainakin neljästoista, ja syvällä lajin syövereissä olosta kertoo, että työn alla on tällä hetkellä myös moottoripyöräromaani ”Valtatie numero kolmetoista”.
Motoristien messussa saarnaa Liedon seurakunnan kappalainen Outi Niiniaho ja liturgian toimittaa seurakuntapastori Daniel Räsänen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla