KSMPaimio

Parantolan kupeeseen tulossa hakkuita

Kari Kajanoja on hakenut maisematyölupaa puiden hakkuille tiloilla nimeltä Parantola A, Parantola B, Sairaalametsä ja Valkiapäänsuo. Hakemuksen mukaan tarkoitus on tehdä harvennushakkuita, avohakkuuta, ylispuiden poistoa, vesakon poistoa ja tuulenkaatojen keräystä.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri myi tämän vuoden alussa Parantolan ympäristön metsäalueet Aallonmetsä Oy:lle ja Kari Kajanojalle, tarjousten perusteella. Ennen julkista myyntiin asettamista metsiä oli tarjottu Paimion kaupungille, joka ei kuitenkaan kiinnostunut niistä.
Kuulutus maisematyölupahakemuksesta on nähtävillä 7. kesäkuuta saakka Paimion kaupungin palvelupisteessä. Mahdolliset huomautukset on tehtävä kirjallisesti nähtävilläolon aikana

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla