KSMPaimio

Sänkipeltoa paloi

Paimiossa Lumisojantiellä paloi 1,5, hehtaaria sänkipeltoa perjantaina iltapäivällä. Tuli karkasi olkienpolton yhteydessä. Paikalle hälytettiin paikallisten sammutusyksiköiden lisäksi myös apuvoimia kauempaa. Tuli saatiin rajattua nopeasti, mutta lienee syytä muistuttaa, että maasto on jo todella kuivaa, eikä kulotus tai roskienpoltto suotavaa.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla