KSMPaimio

Timo Vormisto K-Supermarket Piikkiön kauppiaaksi

Timo Vormisto. Kuva: Kirsi-Maarit Venetpalo, Salon Seudun Sanomat. 

Timo Vormisto ottaa vastuulleen Piikkiön K-Supermarketin 1. heinäkuuta. Vormistosta tulee kahden paikan kauppias, sillä hänen vastuulleen tulee myös K-Market Pontela.

Vormisto on ollut kauppiaana vuodesta 2008 lähtien ensin K-Market Pirkkatorilla Halikossa ja vuodesta 2015 lähtien K-Supermarket Hannunniitussa Turussa.
– Kauppiasurassa kiehtoo työn monipuolisuus sekä yrittäjän vapaus kaupan kehittämisessä ja se että pääsee kehittämään uusia ideoita asiakkaiden parhaaksi yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa, kertoo Vormisto Keskon tiedotteessa.

Piikkiiön nykyiset kauppiaat jäävät kauppiasreserviin odottamaan uutta kauppapaikkaa.
– Toivotamme Timolle menestystä ja haluamme kiittää asiakkaitamme yhteisistä vuosista, kertoo K-Supermarket Piikkiön nykyinen kauppiaspari Juha ja Riina Pahikkala.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla