KSMPaimio

Kaksi tonttia menossa kaupan Jokipuistossa

Jos tonttikauppa toteutuu, uudisrakennukset nousevat kuvassa olevan Sahurintie 1:n rajanaapureiksi.

Turkulainen Rakennusosakeyhtiö Mäkinen haluaa ostaa Paimion kaupungilta kaksi tonttia Jokipuiston rakentamattomalta alueelta. Tontit sijaitsevat joen kupeessa Sahurintien ja Sirkkelikujan välissä. Paimion kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan keskiviikkona 20.6. Rakennusliike on valmis maksamaan kahdesta tontista yhteensä 250 100 euroa.
Alustavassa kauppakirjassa mainitaan mahdollisten pilaantuneiden maiden osalta, että näytteiden otto kustannuksineen kuuluu ostajalle, mutta myyjä vastaa näytteiden tutkimuskustannuksista. Mikäli osoittautuu, että joltain osin pitoisuudet ylittävät raja-arvot siinä määrin, että maata joudutaan viemään käsittelylaitokseen, näistä aiheutuvista kustannuksista vastaa myyjä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla