KSMPaimio

Koirakaksikko tappoi lampaan ja jäi lopulta junan alle Paimiossa

Katja Hietasen kuva on julkaistu Facebookin keskusteluryhmässä.

Kaksi husky-rotuiseksi epäiltyä koiraa oli keskiviikkoiltapäivällä vapaalla jalalla Paimion Preitilässä. Koirat ajoivat erään talon pihassa olleet lampaat ulos aitauksesta ja tappoivat yhden. Koirat jahtasivat myös naapurin asukasta, joka onnistui pelastamaan yhden lampaan. Naapurin soittaessa poliisille, kertoivat he saaneensa ilmoituksen kahdesta junan alle jääneestä koirasta. Naapuri kävi tunnistamassa koirien jäänteet ja siirtämässä ne pois radalta. Karanneet lampaat oli saatu takaisin aitaukseen jo samana iltapäivänä ja koirien omistajaa etsittiin Facebookin avulla.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla