KSMPaimio

Leena Pihlaja suuntaa valtakunnallisiin karaokekilpailuihin

Karunalainen Leena Pihlaja voitti toukokuun alussa järjestetyn Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin karaokemestarikilpailun yli 70-vuotiaiden sarjan. Kilpailussa hän edusti Eläkeliiton Sauvo-Karunan yhdistystä.

Voiton myötä hän myös lunasti paikan Eläkeliiton valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään lokakuussa Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Tuolla kilpailemassa on noin 80 laulajaa ympäri Suomen, mutta Pihlaja on kilpailemassa tosissaan.

– Aion treenata todella paljon. En nyt ihan joka päivä laula karaokea, mutta usein kuitenkin, hän kertoo.

Leena Pihlaja on innokas karaokelaulaja. Tälli-koira ei piittaa emäntänsä harrastuksesta, vaan luikkii pakoon kun Pihlaja alkaa laulaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 19.06.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla