KSMPaimio

Lumikki ensi-iltaan Sauvossa

Sauvon Kesäteatterin ensi-illassa on tänään tuttu Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Kuntsarin printtilehdessä tänään esitystä esitellään laajalti, mutta yksi hassu virhekin oli mukaan puikahtanut. Näytelmä kestää parisen tuntia ja siinä on väliaika. Lehden tekstissä on merkitty väärin, että esitys olisi vain tunnin pituinen.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla