KSMPaimio

Paimion Rasti teki hurjan kirin Jukolassa – saavutuksensa kolmas sija

Paimion Rasti nousi kolmanneksi Lahti-Hollola Jukolassa.

Kyseessä on Rastin kaikkien aikojen paras sijoitus Jukolan viestissä. Ennen tätä PR on ollut parhaimmillaan viides, vuonna 2010. Vuosi sitten sijoitus oli seitsemäs.

Hollolan Hälvälän suppamaisessa maastossa käydyn viestin voitti tamperelainen Koovee. Toinen oli ruotsalaisseura IFK Göteborg.

Kooveen voitti IFK Göteborgiin lähes viidellä minuuttilla. PR jäi Kooveesta puolestaan miltei yhdeksän minuuttia.

Paimion Rasti tipahti viestin toisella osuudella, viestiä vienyt Jesse Laukkarinen kärsi lamppuongelmista. Laukkarinen toi ryhmän vaihtoon sijalla 71, yli 11 minuuttia kärjestä perässä.

Kolmannella osuudella Fredric Portin teki jo komean nousun sijoituksissa, ja hän toi PR:n vaihtoon sijalla 20.

Kuudennen osuuden Frédéric Tranchand toi PR:n joukkueen vaihtoon sijalla 3, 9:35 kärkeä perässä. Viesti näytti olevan ratkaistu, sillä myös kakkossijaan oli yli 8 minuuttia.

Olav Lundanes toi PR:n maaliin noin 4 minuuttia IFK Götebordin takana.

PR:n seitsikossa suunnistivat Daniel Stenlund, Jesse Laukkarinen, Fredric Portin, Vili Niemi, Bartosz Pawlak, Frederic Tranchand ja Olav Lundanes.

 

 

Jukolan Viesti käynnistyi lauantai-iltana ja päättyi varhain sunnuntaiaamuna. Viestissä juostaan seitsemän osuutta.

Ensi vuoden Jukola kilpaillaan Kangasalla.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla