KSMPaimio

Antaisitko palautetta Jokipuisto-tapahtumasta?

Paimion kaupunki haluaa palautetta Jokipuiston äskettäisestä kesätapahtumasta – sekä ruusut että risut kelpaavat. Yleisöltä saatu palaute auttaa esimerkiksi suunnittelemaan ensi vuoden kesätapahtumaa ja muitakin Jokipuiston alueelle suunniteltavia tapahtumia. Palautemahdollisuus löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla