KSMPaimio

Ensi viikolla alkavat tangomarkkinat – piikkiöläinen Pyry haluaa kuninkaaksi

Piikkiöläisellä Pyry Hautamäellä on edessä jännittävät paikat torstai-iltana. Hän laulaa televisiokameroiden välityksellä miljoonayleisölle Seinäjoen tangomarkkinoiden finaalissa. Hautamäki on raivannut tiensä kuuden parhaan mieslaulajan joukkoon 27-vuotiaana kisan kuopuksena.
– Lähden matkaan hyvillä mielin ja luottavaisin odotuksin. Toki jännittää laulaa suurelle yleisölle ja pohtii, että muistaako kaikki sanat. En tosin ole kova jännittäjä, vaan sitä tapahtuu vain juuri ennen suoritusta. Muutaman lauseen jälkeen jo helpottaa, Hautamäki kertoo.
Piikkiössä Hautamäki tunnistetaan jo kaupassa.
– Onhan tässä muutamat yläfemmat heitetty. Teen työkseni kattohuoltoja ja asiakkaat ovat myös tunnistaneet minut, hän kertoo.
Hautamäelle on tärkeää pystyä harjoittelemaan yksin omassa rauhassa. Kisan lähestyessä päivät ovat kuluneet töiden parissa, mutta illat ja varsinkin yöt ovat hyvää aikaa laulutreenille. Edessä onkin kahdeksan finaalikappaleen ulkoa opettelua.
– Finaalin ensimmäisellä kierroksella laulamme yhden biisin. Toiselle kierrokselle pääsevät neljä parasta ja he saavat kirjekuoren, jossa on sisällä arvottu kappale.
– Ennen arastelin mediaa, mutten enää. Kaiken kaikkiaan olen tehnyt ison askeleen elämässä viime talven aikana tangon ulkopuolella. Olen ollut oma itseni ja siksi taidan olla mukana kisassakin.

Pyry Hautamäki heittäytyi kuvattavaksi kukkien keskelle. Ensi viikolla tiedetään saako hän sylintäydeltä kukkia uutena tangokuninkaana.

Lue lisää 6.7.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla