KSMPaimio

Jokipuiston festareista hyvä jälkimaku, luvassa lie siis jatkoa

Varsinais-Suomen Tapahtumajärjestäjien Taija Kavalto totesi jo lauantai-illalla, että kyllä jännitti kun iltapäivällä avattiin festariportit. Mutta kun ilta alkoi hämärtää hän tuumi, että nyt näyttää jo hyvältä.
Illan kruunasi tuttu vauhtikokoonpano Jean S. Nina Tapio ja Antti Paavilainen. He vetivät Paimion kesäillassa ammattimaisesti, ja Jokipuiston tanner tömisi parivaljakon ja bändin tahdeissa. Tutut kappaleet sytyttivät yleisön mukaan lauluun ja monet myös tanssiin.
Toni Pyökäri V-S Tapahtumapalveluista kommentoi, että fiilikset ovat hyvät. Tapahtuma toteutui odotusten mukaan. Jokipuistotapahtuma toteutettiin yhteistyössä Paimion kaupungin kanssa, ja kaupunki maksoi tapahtuman järjestelyistä 20 000 euroa.
– Lippujen perusteella kävijämäärä lähestyi tuhatta ja plussalle jäädään. Idea oli, että nyt toteutetaan puitteiltaan kunnon festarit ja kaupungin tuella edulliset pääsyliput.
– Ekan kerran kun tehdään, niin ei se välttämättä vielä lähde, mutta enemmän väkeä oli kuin odotin, kommentoi Pyökäri.
Myös artisteilta tuli kiittävää palautetta järjestelyistä ja se ei kuulemma ole tavallista.
– Kyllä olemme kiinnostuneita jatkosta.

Lue lisää 3.7.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla