KSMPaimio

Lumikki-näytelmä vauhdissa Sauvossa

Lumikki-näytelmään on loihdittu taianomainen tunnelma.

Paha äitipuoli, taikapeili, seitsemän kääpiötä ja pelastava prinssi. Sauvon Vahtistenmäeltä löytyy oikea satumetsä, jossa seikkailevat Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Selkun kesäteatterinäytelmästä löytyy kuitenkin tuttujen hahmojen rinnalta myös yllättäviä käänteitä.
Näytelmä uppoaakin kaiken ikäisiin. Kuningatarhahmo hauskuttaa aikuisia, kun taas kaikkein pienimmät hihkuvat jännityksestä odottaessaan, ehtiikö prinssi pelastaa Lumikin ajoissa varmalta kuolemalta.
Lumikki ja seitsemän kääpiötä -näytelmän esitykset jatkuvat Sauvon kesäteatterissa vielä ensi viikon, 15.7. saakka.

Lue lisää 10.7.2018 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla