KSMPaimio

Murtomiehiä liikkeellä Paimiossa

Omakotitaloon murtauduttiin Paimiossa Ylä-Vistalla viime sunnuntai-iltana. Kaikki korut ja paljon muuta tavaraa oli anastettu, ja kaikki paikat oli myllätty. Talon takaovi oli revitty auki sorkkaraudalla.
Murron kohteeksi joutuneet asukkaat kehottavat paimiolaisia pitämään omia ja naapureiden pihoja silmällä. Mitä ilmeisimmin tätä taloa oli tarkkailtu, koska murtautujat iskivät kun asukkaat piipahtivat naapuriin iltakahville.
Myös Neste K Paimioon yritettiin murtautua viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Neljä kaveria yritti sisään ensin liukuovista sorakkaraudan avulla, mutta eivät onnistuneet. Sen jälkeen he yrittivät sisään ikkunasta. Ulommainen lasi hajosi, mutta karkaistu sisälasi kesti sorkkaraudan iskut ja potkut. Kaveruksilla oli mukanaan isot Ikean kassit.
Neste K:n yrittäjän tietojen mukaan sama porukka oli yrittänyt samana yönä murtautua myös ainakin Liedon Tokmanniin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla