KSMPaimio

Paimioon halutaan Paimion Kehitys Oy

Paimion kaupungin tavoitteena on perustaa elinkeinoelämää edistävän Paimion Kehitys Oy:n. Osakeyhtiö muotona helpottaa toimintaa paikallisten yritysten kanssa.
Osakeyhtiön perustaminen on yksi kärkihankkeista kaupungin talouden näkökulmasta tuoreessa, kaupunginvaltuuston vastikään hyväksymässä kaupungin strategiassa vuosille 2018–2022. Strategia on laadittu paimiolaisin voimin; neuvoa kehitystyöhön kysyttiin kaikilta kaupunkilaisilta, ja vastauksia tuli yli 800. Ehdotuksia sai esittää myös kaupungin henkilöstö, ja materiaalia työstettiin toimialoittain luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden yhteistyönä.
Strategiaan sisältyy myös Paimiorahaston mahdollinen perustaminen. Jos sellainen osoittautuu selvitysten jälkeen järkeväksi, niin rahaston tehtäväksi tulee kaupungin ja yksityisten pääomien ohjaaminen Paimion kaupungin alueella olevan maan systemaattiseksi jalostamiseksi. Rahasto olisi myös aktiivinen toimija asuintontti-, yritystontti-, vuokra-, asumisoikeus- ja osaomistusasuntojen tuotannon kasvattamiseksi Paimiossa. Tavoitteena on maan ja kiinteistöjen arvon nousu, valmius vastaanottaa entistä enemmän asukkaita ja parantaa yritysten sijoittumista paikkakunnalle.
Paimiolle on tärkeää myös oman brändin kehittäminen ja systemaattisen markkinointisuunnitelman luominen. Perinteisen mainosmarkkinoinnin lisäksi markkinointi voi olla myös konkreettisia tekoja – esimerkiksi tapahtumia tai uudenlaisia matkailutuotteita –, joiden sivutuotteena kaupunki saa hyvää mainetta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla