KSMPaimio

Pistorasia kärähti Astassa

Paimiolaisessa Cafe Astassa tarvittiin tiistaiaamuna hieman ennen kello yhdeksää palokuntaa apuun, kun kahvilan sähköpistorasia kärähti. Omistaja Risto Hyvösen mukaan pienen palon sammutukseen käytettiin jauhesammutinta, joka omalta osaltaan aiheutti jonkin verran sotkua.
– Tulipalo ei ollut iso, mutta palokuntaa tarvittiin ja he hääsivät kaikki pihalle. Palo syntyi vanhasta pistorasiasta, missä ovat kiinni myymälän lasikot, hän kertoo.
Hyvösen mukaan kahvila katsoo tilanteen mukaan, pystyykö se avaamaan ovensa asiakkaille vielä tiistain aikana.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla