KSMPaimio

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Piia Ristikankareesta

Piia oli katoamisensa aikaan opiskelija.

Piia Ristikankareen katoaminen 30 vuotta sitten on noussut taas uudelleen poliisin aktiiviseen tutkintaan. Poliisi pyytää kaikkia tietoja asiasta sähköpostiosoitteeseen tku.krp@poliisi.fi. Poliisi toivoo, että mistä tahansa katoamiseen liittyvästä seikasta ilmoitetaan; pienimmätkin vihjeet voivat olla tärkeitä.
Ristikankareesta ei ole varmoja havaintoja sen jälkeen kun hän poistui kotoaan lokakuisena iltana.
Poliisi otti muutama viikko sitten haltuunsa Piialle kuuluneita meikkivälineitä, koska tutkijat haluavat määrittää Piian dna:n. MTV uutisoi keväällä, että Piian kotitalo Piikkiössä käytiin läpi ruumiskoirien kanssa.
Piikkiöläiset eivät ole koskaan unohtaneet tapausta, ja poliisi on saanut viime aikoinakin vihjeitä, joita nyt tutkitaan.
Poliisin aktivoituminen asiassa on aktivoinut myös sosiaalisen median keskustelupalstoja. Siellä väitetään, että Piian olisi nähty kulkevan Pontelan nuorisotalon ohi. Poliisi ei ole kuitenkaan löytänyt ketään, joka voisi vahvistaa tiedon. Pontelassa järjestettiin tuona iltana disko.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla