KSMPaimio

S-Marketilla isoja muutoksia, Apilatien risteys Asematielle poistuu

Paimion S-Market kokee merkittäviä muutoksia tämän vuoden aikana. Turun Osuuskaupan toimialajohtajan Mikko Rauhasen mukaan purkutyöt aloitetaan elokuussa ja syyskuussa remontissa on jo täysi vauhti päällä. Rakennuskokonaisuudessa sijainnut vanha poliisitalo ja sen alakerran toimistotilat tullaan purkamaan pois. Samalla kauppa saa noin sata parkkipaikkaa lisää.
– On merkittävä etu että saadaan sata paikkaa lisää asiointia helpottamaan. Paimiolaiset ovat oppineet ajamaan takapihalle, vaikka se hullunkurinen järjestely onkin. Nyt saadaan tontin käyttö kunnolliseksi, Rauhanen kertoo.
Alko muuttaa vanhan apteekin kulmaan. Varsinainen market laajenee noin 400 neliötä täysremontin myötä.
– Myymälästä tulee suorakaiteen muotoinen ja kierto lähtee kassalinjalta nykyiseen Alkoon päin vaakakiertoisena. Kierron alkuun tulee lounaskahvila, joka on yhtey-dessä palvelutiskiin. Siellä pystyy viipyilemään ja hörppäämään kahvit tai syömään lounaan. Halusimme tehdä paikasta ihmisten kohtaamispaikan, Rauhanen kertoo.
Auki remontista huolimatta
Remontista toki aiheutuu hieman häiriötä, mutta myymälä pysyttelee auki siitä huolimatta.
– Meillä on kokemusta useammasta myymälästä, jotka ovat pysyneet auki koko remontin ajan. Remontti tehdäänkin lohkoissa vaihe kerrallaan, Mikko Rauhanen kertoo.
Myös liikennöintiin on keskustassa tulossa muutoksia. Torikeskuksen piha-alueelle tehdään uusi liittymä Asematieltä. Kaaritielle on suunniteltu uusi suojatie Asematien liittymään.
Apilatien parantaminen uuden suunnitelman mukaisesti on toteutumassa varsin pikaisesti. Suunnitellun aikataulun mukaan töiden pitäisi valmistua vielä loppuvuodesta, marraskuussa.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla