KSMPaimio

Sauvossa Keskiaikamarkkinat viikonloppuna

Viikonloppuna Sauvossa, Liesniemen tilalla järjestetään Keskiaikamarkkinat. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, sillä viime vuosi osoittautui menestykseksi.
Ohjelmassa on muun muassa keskiaikaista musiikkia, jota soitetaan esimerkiksi säkkipillillä, näytelmiä ja sirkusta. Myös lasten viihtyvyyteen on panostettu. Myyntikojuja tapahtumasta löytyy parisenkymmentä.
Tapahtuman järjestävät Liesniemen tilan isäntä Seppo Katajainen, Matin Maku Matkojen Matti Pekkarinen, sekä Grelsbölen Tilan Miia Juvankoski.

Sauvossa päästään jälleen keskiaikaisiin tunnelmiin.

Wanhan Liesniemen Keskiaikamarkkinat
21.7. kello 14-20 ja 22.7. kello 10-15.
Liesniementie 11, Sauvo

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla