KSMPaimio

Varkaat veivät kaksitoista akkua

Varkaat ovat tällä viikolla iskeneet kahtena yönä Paimion entisen motellin alueelle, jossa tehdään kiven louhintaa ja murskausta. Maanantain ja tiistain välisenä yönä alueelta vietiin kuusi kappaletta pyöräkuormaajan ja kaivinkoneen akkuja. Yrittäjä hankki tilalle uudet akut, ja nämä uudet kuusi akkua vietiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Pertti Huuhka (puh. 0400 525079) on kiinnostunut kaikista mahdollisista havainnoista alueella. Yhden havainnon mukaan lähistöllä on nähty pieni valkoinen umpikorinen pakettiauto, Iveco tai vastaava, jossa oli ulkolaiset rekisterikilvet.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla